Novak Đoković zahvalio se na podršci tokom Rolan Garosa: Ostaću autentičan, otvoren, pošten, velikodušan i hrabar 1Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Najbolji teniser sveta zahvalio se porodici, navijačima, prijateljima i svojim pomoćnicima na podršci koju su mu pružili tokom nedavno završenog Rolan Garosa, na kojem je osvojio trofej pobednika po treći put u karijeri.

Đoković je pre sedam dana u finalu turnira u Parizu pobedio Kaspera Ruda i tako stigao do 23. trijumfa na grend slemovima.

„Proveo sam divno vreme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teška bitka prethodnih nedelja, ali pobeda je slađa kada znaš da si ostavio sve što imaš na terenu. Zahvalan sam za podršku pre svega svojim fanovima. Vi ste najbolji navijači koje čovek može da poželi. Hvala što ste bili uz mene kada mnogi nisu. Znajte da to zaista cenim. Takođe se zahvaljujem porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i doprineli stvaranju istorije. Sam sam na terenu, ali nikada nisam sam na putu. Duboko cenim i priznajem važnost najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina profesionalne karijere“, objavio je srpski teniser na svom Instagramu.

On je dodao da ga je odrastanje u Srbiji učinilo spremnijim da se suoči sa nedaćama.

„Blagosloven sam što sam tu gde jesam i često pokušavam da se podsetim putovanja. Počevši od Srbije, koja je uvek moj dom, gde je moje srce. Suočavanja sa nedaćama u skoro svakoj fazi života samo me je učinilo jačim. Biti autentičan, otvoren, pošten, velikodušan, hrabar, danas su dragocene vrednosti koje se osuđuju i kritikuju na svakom koraku. Ipak, sa ovim vrednostima nastavljam da krčim put novim generacijama. I nastavljam putem koji mi je toliko dao. Bog je veliki“, napisao je Đoković.

Po završetku Rolan Garosa Đoković je saopštio da neće nastupati na turnirima sve do Vimbldona, koji se ove godine igra od 3. do 16. jula.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari