Novi detalji tuče u Trabzonu: Navijač pokušao da ubode igrača Fenerbahčea korner zastavicom, Livaković izudaran po glavi (FOTO, VIDEO) 1Foto: Beta/Huseyin Yavuz/AP

U centru pažnje fudbalske javnosti ponovo su se našli incidenti iz fudbalskog prvenstva Turske, ovog puta sa meča u kojem je Fenerbahče u nedelju u derbiju 30. kola pobedio Trabzonspor u gostima (3:2).

Po završetku utakmice navijači domaćeg kluba ušli su na teren kako bi se obračunali sa fudbalerima kluba iz Istanbula, a danas su objavljene i fotografije na kojima se vide detalji incidenta.

U opštoj gunguli Dušan Tadić i njegovi saigrači su bili prinuđeni da se upuste u tuču sa pristalicama Trabzonspora, jer na stadionu nije bilo policije, a redari nisu uspeli da odbrane fudbalere gostujućeg tima.

Novi detalji tuče u Trabzonu: Navijač pokušao da ubode igrača Fenerbahčea korner zastavicom, Livaković izudaran po glavi (FOTO, VIDEO) 2
Foto: Beta/Huseyin Yavuz/AP

Na fotografiji se vidi da je jedan od huligana čak pokušao da ubode korner zastavicom mladog defanzivca Fenera Merta Muldura, međutim, turski reprezentativac rođen u Beču uspeo je da pobegne.

Desni bek Brajt Osaji-Samjuel i strelac pobedonosnog gola za goste Miši Batšuaji su se rukama i nogama mlatili sa napadačima da bi izbegli linč,a najgore je prošao golman Dominik Livaković, koji je zadobio nekoliko udaraca u glavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari