Novi maler za reprezentaciju Srbije - pozitivan i iskusni srednji bek 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Na dan pred početak Evropskog prvenstva, rukometna reprezentacija Srbije saznala je da će morati da nastupi bez još jednog važnog igrača. Nažalost, iskusni srednji bek, Đorđe Đekić pozitivan je na korona virus, tako da će morati da bude van ekipe u prvoj fazi takmiečanja.

Kako je saopšteno na društvenim mrežama RSS Đekić se nalazi u dobrom opštem stanju, bez simptoma virusa, izlovan je i sledi mu petodnevni karantin.

Đekić je trebalo da bude tajno oružje Tonija Đerone u Mađarskoj. Momak rođen 1993. godine imao je dug put do afirmacije i dresa reprezentacije Srbije. On trenutno brani boje finskog Koksa, pre toga je igrao za Sinđelić, Moravu iz Velike Plane, norveški Bodo i izraelski Ramat Hašron. Posle Prvenstva Evrope preseliće se u Francusku.

„Orlovi“ sutra startuju na Prvenstvu Evrope protiv Ukrajine, a prvi deo takmičenja propustiće Nemanja Ilić, Abutović, Zelenović, kao i golman Milosavljev. Dakle, bez petorice važnih igrača „orlovi“ će morati da se namere na Ukrajinu, a potom i na favorite Hrvatsku u Francusku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari