Novo nadmudrivanje Radonjića i Ivanovića: Zašto je važno da ispratite meč Baskonija – Crvena zvezda? 1Foto: Starsport

Nakon bolnog poraza od Žalgirisa, košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za odmor, a već danas im sledi novi evroligaški izazov – ekipa Baskonije.

U međuvremenu, spremili smo iznenađenje za sve ljubitelje kvalitetne evropske košarke – OVDE odmah možete preuzeti BONUS za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA.

Dovoljan je samo JEDAN KLIK i novac je spreman za korišćenje.

Pa, šta čekate?

Vratimo se sada na našu omiljenu igru. Nije tajna da Crvenoj zvezdi ove sezone ne ide u Evroligi, uz povremene skalpove evropskim velikanima, crveno-beli zaista ne blistaju, iako je na samom startu najavljen pohod na elitno takmičenje.

Ipak, od početka sezone se mnogo toga promenilo – i roster, i trener, a samim tim i planovi i ambicije.

Nakon osvajanja Kupa Radivoja Koraća, nema sumnje da će Zvezda dati sve od sebe da osvoji i ABA ligu, ali pre toga, mora dostojno da se oprosti od Evrolige.

Novo nadmudrivanje Radonjića i Ivanovića: Zašto je važno da ispratite meč Baskonija – Crvena zvezda? 2
Foto: BETAPHOTO/KK CRVENA ZVEZDA mts/DS)

Još jedan u nizu rivala jeste ekipa Baskonije, sa kojom su momci sa Kalemegdana već odmerili snage tokom prošle godine. Tada je na domaćem terenu slavila beogradska ekipa i to sa ubedljivih 90:73.

Ipak, kao što smo rekli, od tada se mnogo toga promenilo, pa je Baskonija sada čak šest mesta ispred Zvezde na tabeli Evrolige.

Naravno, ne igraju pozicije, već igrači, a crveno-beli su u nekoliko navrata pokazali da kada igraju srcem – mogu svakoga da dobiju.

Vredno pomena je i to da će imati pomoć novih prvotimaca – Brankovića, Mihailovića i Vujičića

Jasno je da Dejana Radonjića i ekipu čeka težak posao, a kako će se snaći i da li će se vratiti na pobednički kolosek – ostaje da vidimo.

Do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE, a onda se pripremite za košarkaški spektakl, pošto nas osim ove utakmice čekaju i dueli Fenerbahče – Efes, Alba – Panatinaikos, Barselona – Lion.

Vredi izdvojiti utakmicu turskih ekipa Fenerbahčea i Efesa, a ljubitelji košarke sa ovih prostora se, sigurni smo, posebno raduju odmeravanju snaga Marka Gudurića i Vasilija Micića.

Ko je vaš favorit?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari