O milionima za Piksija i njegov stručni štab: „Vidić rekao istinu, a koliko bismo tek platili neko čuvenije trenersko ime?“

Ostavite komentar


  1. Nema tog trenera koi može u našoj reprezentaciji nešto da promeni. A što se tiče ovog nesrećnog Piksija njega je ova vlast dovela i preko njega izvlače pare iz saveza. Ja sam ubeđen da je pola od te sume završilo u džepovima političara.

  2. Naravno da niko nije imun na novac, ali alavost redovno nosi na sebi pečat SNS-a; pored pojedinih pripadnika estrade u pitanju su i poznati košarkaši, fudbaleri i odnedavno treneri.

  3. Mislim da bi i uprava i igraci trebali biti placeni po ucinku, nula medalja, nula dinara svakom. Sto kazu bolje u Dunav da smo pare bacili.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.