Objavljeni novi zapisi u kojima Peres vređa bivše članove Reala 1Foto: EPA-EFE/ ALESSANDRO DI MARCO

Danas su objavljeni novi tonski zapisi u kojima predsednik Real Madrida Florentino Peres u privatnom razgovoru vređa fudbalera Kristijana Ronalda i trenera Žozea Morinja.

Španski list „El Konfidensal“ objavio je zapise, na kojim Peres navodno bivšeg igrača Reala naziva „imbecilom i bolesnikom“, dok je za Morinja navodno rekao da „nije normalan“.

Peres je pored njih dvojice u razgovoru vređao i bivšeg selektora Španije Visentea del Boskea, za kojeg je rekao „da nije trener i da je jedna od najvećih prevara, koju je video u životu“.

U prethodno objavljenim snimcima, koje su španski mediji pustili juče, Peres je za bivšeg golmana Reala ikera Kasiljasa rekao da „nije dovoljno dobar za klub“, dok je za bivšeg igrača Raula, rekao da je „umislio da je vlasnik kluba“.

„El Konfidensal“ je precizirao da su razgovori o Ronaldu i Morinju vođeni 2012. godine, dok su o Kasiljasu i Raulu, vođeni šest godina ranije.

Peres je u utorak izjavio da su „delovi razgovora izvučeni iz konteksta“, kao i da se sada objavljuju zbog njegovog učešća u pokretanju Superlige Evrope, projekta koji je ubrzo po pokretanju napušten od većine klubova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari