Obradović čestitao igračima na dobroj igri protiv Budućnosti, Smailagić na spisku povređenih 1Foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 12. kola ABA lige u kojoj su crno-beli pobedili Budućnost (96:83) da čestita igračima na dobroj igri.

– Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu, tražili smo rešenja u prvom kontaktu sa loptom, bez želje da odigramo strpljivije i to je rezultiralo slabim napadom. Na sreću sve se promenilo u drugoj čevtrtini, igralo se strpljivije i tu se meč pratkično prelomio. Zadovoljan sam što sam ponovo koristio sve igrače, veoma je važno da svi učestvuju u igri zbog velikog broja utakmica. Čestitam igračima, na borbenosti, želji i dobroj igri – rekao je trener Partizana.

Osvrnuo se na probleme sa povredama, navodeći da Frenku Kaminskom nedostaje još nekoliko treninga da se vrati u ekipu i da postoji mogućnost da putuje sa timom u Španiju.

– Alen Smailagić je imao ograničenu minutažu večeras jer je zadobio udarac i preporuka Bate Zimonjića je bila da se ne vraća na teren do kraja utakmice – rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari