Obradović pred Monako: Sa velikim ambicijama idemo na teško gostovanje 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da očekuje težak meč protiv Monaka, ali je istakao da crno-beli na tu utakmicu Evrolige putuju sa najvećim mogućim ambicijama.

„Svesni smo njihovih kvaliteta, ali idemo sa velikim ambicijama, da odigramo najbolje što možemo. Znamo koliko su važni svi mečevi do kraja Evrolige, ali idemo iz utakmice u utakmicu, u ovom trenutku je to Monako. Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da moramo da imamo najveću moguću ambiciju“, rekao je Obradović novinarima u Beogradu.

Košarkaši Partizana gostovaće sutra ekipi Monaka, u utakmici 24. kola Evrolige.

Crno-beli su trenutno deseti na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 11 poraza, dok je Monako šesti sa skorom 13-10.

„Bila je zanimljiva utakmica i prošle godine sa njima, a i ova koju smo igrali u prvom delu. Može da bude različita od prethodnih s obzirom da oni imaju mogućnost da igraju sa četiri mala igrača ili sa tri visoka, ponekad i sa četiri gde u odbrani koriste preuzimanje… To su sve stvari na koje moramo da reagujemo u toku utakmice“, rekao je Obradović.

„Imali smo u poslednjim utakmicama odlične momente, imali smo i loše, tako da su to neke stvari koje su vrlo bitne kada se priča o toj ili bilo kojoj sledećej utakmici“, dodao je trener Partizana.

Obradović je naveo da su svi igrači „zdravo i dobro“ i da svi putuju na ovo duplo kolo Evrolige.

Nakon sutrašnje utakmice protiv Monaka, košarkaši Partizana će u petak gostovati Virtusu u Bolonji u okviru 25. kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari