Obradović: Zahvalni smo državi i gradu Beogradu, a cilj je da se finansiramo sami (VIDEO) 1Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Posle završnica u nacionalnim kupovima i kvalifikacionih utakmica reprezentacija nastavlja se Evroliga, vodeće klupsko takmičenje evropske košarke.

Partizan u četvrtak u „Štark areni“ dočekuje Efes u 27. kolu (20.30 časova).

Trener crno-belih Željko Oradović obavlja poslednje pripreme da se ostvari pobeda, vrlo dragocena u trci za ostanak u igri i po završetku osnovnog dela.

Iako od njegove ogorčene izjave o „državnom projketu“ posle poraza protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća u niškom „Čairu“ ima dve nedelje, reči proslavljenog trofejnog stručnjaka i dalje šalju eho.

„Stojim iza svake reči koju sam rekao posle Kupa. Strateški cilj Partizana je da budemo stalni član Evrolige i da se finansiramo sami. To je ključno da budemo u Evroligi stalni član, to Evroliga traži“, rekao je Obradović i dodao:

„Zahvalan sam što država i grad pomažu. Najveća snaga su navijači, mi smo prolazni, oni doprinose da se slika o nama širi. Hvala svima koji su pomogli Partizanu, koliko god da su dali. Ključ je da imamo svoje izvore finansiranja“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari