"Očekujem dva gola, da oba zabode Piksi, a posle kom opanci kom obojci": Političari prognoziraju za Danas rezultat meča Brazil - Srbija 1Foto: STARSPORT

Borko Stefanović, poslanik i zamenik predsednika SSP: Naravno da ću gledati utakmicu večeras i da ću svim srcem navijati za našu reprezentaciju.

Očekujem samo da se postave kao i do sad i da daju najbolju moguću partiju protiv velikog rivala Brazila. Ne bih da prognoziram rezultat ali se nadam našoj pobedi kao i svi.

Zoran Lutovac, predsednik DS

Gledaću utakmicu. Mislim da će biti 2:1 za Srbiju. Golove će dati Sergej Milinković Savić i Nikola Milenković za Srbiju, a za Brazil Rafinja.

Nebojša Zelenović, poslanik Zajedno

Ako budemo igrali čvrsto i složno, bez straha, pobedićemo svakog, pa i Brazil. Navijamo ZAJEDNO! 3:1 za nas

Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS

Naravno da ću gledati. I moram da priznam da i sam pomalo imam tremu. Priželjkujem iznenađenje ali se ne bih usudio da bilo sta prognoziram protiv ekipe kakva je Brazil. Bitno je samo da prođemo grupu a posle kom opanci kom obojci.

Dragana Rakić, poslanica i potpredsednica DS

Neću gledati fudbal. Od danas do nedelje sam na seminaru „Dezinformacije i novi izazovi za evropsku bezbednost“. Da nisam na seminaru, verovatno bih gledala utakmicu i navijala za našu reprezentaciju.

Đorđe Miketić, poslanik Zajedno

Utakmicu ću gledati na aerodromu, jer se vraćam iz Strazbura gde smo imali sastanke u EP i radili na ubrzanju prostupanja Srbije kao punopravne članice EU. Očekujem dva gola Srbije a da oba zabode Piksi. Za mene je on još uvek najbolji fudbaler Srbije i Jugoslavije.

Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

Ne davimo Beograd od večeras organizovano gleda utakmice naše reprezentacije u centralnom štabu pokreta. U društvu je sve lepše, pa tako koristimo i ovu priliku da uz fudbal sa aktivistima pokreta porazgovaramo o aktuelnim dnevno-političkim dešavanjima. Svim srcem ćemo bodriti naše a iako je Brazil favorit na papiru verujem da ćemo ostvariti prvu pobedu i tako u velikom stilu početi ovo prvenstvo. Očekujem vrlo interesantnu utakmicu, a jedini spor koji imamo unutar organizacije je da li će Dušan Tadić ili Dušan Vlahović postići prvi gol za Srbiju.

Bojan Pajtić, profesor Univerziteta u Novom Sadu i bivši predsednik DS

Očekujem tvrdu utakmicu. Pobedićemo sa 2 prema 1. Golove će dati Mitrović i Pavlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari