Od izlaznih vrata do novog ugovora: Saša Lukić, ipak, ne menja klub 1EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Iz Italije stiže vest da srpski fudbalski reprezentativac ostaje na istoj adresi u Seriji A.

Lansirao ju je ugledni Tutosport, sa sve navodima da će novi ugovor važiti do 2027. godine. I sve to zato što je uprava Bikova promenila kurs, odnosno najzad pristala na igračeve uslove, jer je Saša Lukić od letos insistirao na takvom papiru i povišicu, u skladu sa značajnom ulogom u timu.

Kako nije dobijao odgovarajuću povratnu informaciju, odnosno nikakvu, letos je odbio da ide na jednu od utakmica prvenstva Italije, zbog čega je trpeo sankcije, da bi nakon nekog vremena vraćen u konkurenciju za tim i polako se izborio za prethodnu minutažu.

To je uradio toliko dobro da se našao na meti Rome, Lacija i Intera, ali izgleda da je Torino ubedio bivšeg vezistu Partizana i njegove menadžere da mu je za karijeru najbolje da nikuda ne ide. Iako je od Lukićeve prodaje mogao da zaradi najmanje 15.000.000 evra.

Saša je u sadašnji klub dođšao 2016. godine za obeštećenje od 1.700.000 evra, drugu sezonu proveo je na pozajmici u španskom Levanteu, da bi se u najjačoj postavi Bikova ustalio od sezone 2019/2020. Šapčanin, rođen pre 26 godina, do sada je odigrao 147 mečeva za Torino i dao 13 golova za klub sa severa Apenina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari