Od srede prodaja paketa ulaznica za utakmice Partizana u Ligi konferencija 1Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto

Prodaja paketa ulaznica za utakmice fudbalera Partizana u grupnoj fazi Lige konferencija počinje u sredu, 22. septembra.

Kako je danas saopštio Partizan, prodaja počinje u sredu od 10 časova, a prednost pri kupovini imaju vlasnici sezonskih ulaznica, koji će u sredu i četvrtak moći da kupe pakete za bilo koju tribinu, bez obaveze da kupe svoje mesto.

Vlasnik sezonske će moći da kupi maksimalno četiri paketa, a tek nakon toga, od petka 24. septembra od 10 časova, biće puštena slobodna prodaja. Prodaja paketa trajaće do 29. septembra.

U prodaji će biti ograničeni broj ulaznica zbog restrikcija u vezi sa korona virusom.

Paketi ulaznica za južnu i severnu tribinu koštaju po 2.400 dinara, a za istok bočno 4.500. Za centralni deo istočne tribine paket ulaznica košta 6.000 dinara, a ista je cena i za bočni deo zapada. Centralni deo zapada košta 8.000 dinara, a mesto u ložama 20.000 dinara.

Paketi ulaznica prodavaće se na blagajni stadiona u Humskoj od srede 22. septembra do utorka 28. septembra, od 10 do 18 časova, osim nedeljom. Na prodajnom mestu Tiketlajna u Novom Merkatoru od 10 do 18 časova, kao i putem sajta www.ticketline.rs svakog dana od petka 24. septembra.

Pojedinačne ulaznice biće u prodaji od petka 24. septembra od 10 časova isključivo putem interneta, a direktna prodaja na blagajnama stadiona i prodajnim mestima Tiketlajna počinje od srede 29. septembra od 10 časova.

Na dan utakmice sa Florom iz Talina, 30. septembra, pojedinačne ulaznice prodavaće se samo na stadionu Partizana od 10 časova do početka meča.

Pojedinačne ulaznice za jug i sever koštaće po 1.500 dinara, za istok bočno 2.500, a za centralni deo te tribine 3.500 dinara. Takodje, 3.500 dinara treba izdvojiti za ulaznicu za bočni deo zapadne tribine, za centralni deo zapada 4.000, a za ulaz u ložu 10.000 dinara.

Partizan će kao domaćin u Ligi konferencija igrati i protiv Genta 21. oktobra i Anortozisa 9. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari