"Odbili smo ponude za Erakovića, Ivanića, Kangvu i Mitrovića": Zvezdan Terzić i Crvena zvezda tvrde pazar za svoje "kapitalce" 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Generalni direktor vladara fudbalske Srbije, poslednjih pet godina, pričao o transfer politici kluba u zimskom i letnjem prelaznom roku.

Dok se ponovo okupljena ekipa i stručni štab spremaju za odlazak na pripreme u Turskoj, kroz četiri dana, uprava crveno-belih uveliko kroji igrački kadar za ostatak tekuće i sledeću sezonu.

„Imamo veliki broj igrača, nikome se ne ide iz Zvezde. Dobili smo ponudu za Erakovića od 9.000.000, 6.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse. Nismo bili zadovoljni. Imali smo ponudu i za Mitrovića iz Španije, ali i to smo odbili. Juče smo dobili ponudu za Ivanića od 3.000.000 evra i odbili smo je.

Nije stvar novca, veliki je ulog u pitanju. Hoćemo da pošaljemo poruku da nam je stalo do titule. Zasad smo sve to odbili, to su kapitalci kluba. Ima igrača koji su u planu da manje igraju, kao i onih kojima u junu ističe ugovor. Potreban nam je remont u narednih šest meseci kada ćemo igrati u Ligi šampiona.

Za Evropu su nam potrebni brzi i snažniji igrači, a za domaću scenu nesto drugačiji. Hoćemo da budemo konkurentniji u Ligi šampona. Brzo ćemo objaviti dolazak četvorice ili petorice igraca. Nešto i nećemo da objavimo, jer su planirani da potpišu za jun“, objasnio je danas Zvezdan Terzić.

Prema  njegovim rečima, na „Rajku Mitiću“ ne potcenjuju Partizan, iako večiti rival u prolećni deo prvenstva ulazi sa 10 bodova manje. Pa, ipak, do kraja Superlige valja očekivati veći broj mladih igrača na terenu, odnosno više minutaže za talentovane „drugopozivce“.

„Moramo da iskoristimo šansu i damo klincima prostor. Tu pre svega mislim na Mituljkiće, Mijatovića, Lekovića i posebno Pruceva. On je pokazao da je ekstremno veliki talenat. Takođe i Motika dobro radi, pun je Milojevic hvale za njega. Verujemo u njega, ali videćemo da li će otići na pozajmicu“, najavio je generalni direktor bivšeg prvaka Evrope i sveta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari