Odbojkaši Srbije još bez plasmana na Olimpijske igre 2020.

Ostavite komentar


  1. Naši najbolji odbokaši igraju u Italiji gde ugodno žive i druže se sa prijateljicama i prijateljima upravo iz klubova u kojima igraju na najvišem svetskom nivou – njihovi timovi smenjuju se koji će koje godine biti prvak Evrope. Za razliku od devojaka odbokašica koje samo neke igraju u Italiji, osim što one ne prate stanje u našoj zemlji gde je Mafija presivojila državu pa liči na brod s kojim upravljaju ludaci, dok su putnici većina mentalno slepi i gluvi, tj. to su “okamenjni umovi” kako ih je nazivao Isus Nazar. Samo budale mogli su očekivati da će naši odbojkaši, kojima je vrlo lepo u Iatlji, da se bore za Srbiju pa tako da spreče da njima draga Itatlija ode na Olimpiske igre.

  2. Ako pisete o promasenoj investiciji u aerodrom morava, onda napisite koliko kostaju i pripreme, smestaj, putovanja, dnevnice, stipendije sportskih ekipa koje planiraju da se takmice na olimpijadi u Tokiju.I kada se tako ulozeni novac ne isplati, ne ode se na olimpijadu, onda nema veze, niko ne postavlja pitanje. A sve navedeno finansiraju poreski obveznici srebije, a ne sponzori. A koliko bi tek kostale nagrade i penzije ako se osvoji medalja i to sve opet iz buszeta. Predsedik stalno pripca kako ce da investira u sport, pa eto nekad i taj novac bude promasena investicija.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.