Ostojić: Bez euforije 1Foto: STARSPORT

– U Tursku idemo izuzetno oprezni. Posle pobede u Beogradu stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati sa 5:0. Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima neće biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom – mišljenja je iskusni štoper Bojan Ostojić uoči današnjeg odlaska na gostovanje debitantu u Evropi.

– Utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule – još jednom je u priči za klupski sajt podvukao centralni defanzivac crno-belih, koji bi bez povratka u grupnu fazu LE dodatno pogoršali ionako očajno stanje finansija u klubu iz Humske, po raznim osnovama dužnom 20 miliona evra.

Ostojić je dugo bio na ledu uprave osvajača poslednjeg nacionalnog Kupa, ali ga je Savo Milošević rehabilitovao, a ovaj opet postao toliko važan za učinak zadnje linije da je sve zabolela glava kada je prošlog četvrtka zbog povrede izveden u drugom poluvremenu.

– Što se mene tiče, idem na terapije, daće bog da bude sve kako mi želimo – optimista je Ostojić u vezi svog ponovnog uparivanja sa daleko mlađim, ali vrlo talentovanim Strahinjom Pavlovićem.