Panter: Treba da se ponašamo kao da smo izgubili 1Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter rekao je večeras da njegova ekipa treba da se ponaša kao da je izgubila prvi meč četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida i istakao da crno-beli u drugoj utakmici moraju da budu još bolji.

„Sada moramo da idemo još više, da budemo još oprezniji i koncentrisaniji. Imali smo sve to u ovoj utakmici, sada moramo još bolje u svakom smislu za drugi meč“, rekao je Panter u Madridu, prenosi Mocart sport.

„Moramo da se ponašamo kao da smo izgubili. Zvuči ludo, ali je bolje tako, da zaboravimo na prvu utakmicu i mentalno ostanemo pribrani, da igramo na pobedu i u drugoj utakmici. Da ostanemo oštri psihički“, rekao je kapiten crno-belih.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima ekipu Real Madrida sa 89:87, u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Pobedu crno-belima doneo je kapiten Kevin Panter trojkom na 0,4 sekunde pre kraja.

„Sada moramo da uzmemo još jednu pobedu. Jednu smo uzeli, sada nam treba još jedna. Bila je odlična utakmica svih nas, ovo je ono što smo hteli, sada nas čeka druga utakmica koja će biti još teža, ali moramo da odgovorimo“, rekao je Panter.

Govorio je Panter potom o poslednjem napadu crno-belih u ovoj utakmici.

„Videli ste šta se desilo, hteli smo od početka da promenimo defanzivca na meni, to smo ciljali od starta. Nisam hteo da igram protiv Najdžela (Vilijams Gosa), hteo sam višeg čuvara. I da je ostao Najdžel, probao bih isto, ali sam dobio šta sam hteo. Ostalo znate, ovo je ono na čemu radim svaki dan“, rekao je Panter.

„Milion šuteva. Ne znam ni sam koliko sam puta ispalio loptu. Pokušavam razne varijacije tih šuteva, iz driblinga, iz naskoka… To su ponavljanja koja traju godinama, godinama. Definitivno je to veliki broj ponavljanja, i danas radim isto kako bih zadržao oštrinu“, naveo je kapiten Partizana.

Druga utakmica ove serije na programu je u četvrtak, takođe u Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari