Pantić, konačno, opet konkuriše za tim Partizana 1EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Iskusni vezista sasvim se oporavio od teške povrede kolena.

Još od poslednjih zimskih priprema i kidanja prednjih ukrštenih ligamenata, na jednom kontrolnom meču u Turskoj, Danilo Pantić je bio van ekipe kluba iz Humske.

Usledili su operacija i višemesečni oporavak od jedne od najtežih sportskih povreda, dozirano treniranje, pa pojačavanje ritma… Da bi se 25-godišnji vezista našao na današnjem letu crno-belih u Nemačku.

Možda bivši član Čelsija, s mnogo epizoda na pozajmicama van Engleske pre povratka u srpski fudbal i potpisivanja za Čukarički, ne provede ni minut na terenu u sutrašnjem duelu Lige konferencije sa Kelnom, ali stručni štab Gordana Petrića sigurno raduje što ima opciju više u manevru.

„Imao sam nedavno i manji problem sa primačem, pa nismo želeli da rizikujemo. Idem sa ekipom u Kelnu, trenirajući punim intenzitetom, ali nije realno da budem na klupi. Već protiv Voždovca ću biti u protokolu, možda i dobijamo manju minutažu“, rekao je Pantić pre čarter putovanja na važno gostovanje.

Duel sa Kelnom počinje u 21.00, a „parni valjak“ ga dočekuje kao drugi na tabeli D grupe, sa dva remija. Protiv Slovackog je bilo 3:3, a sa Nicom 1:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari