Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je rastanak beogradskog tima i Džošue Parkera. Napadač poreklom iz Antigve i Barbudija posle šest meseci provedenih u škotskom Aberdinu narednih dana bi trebao da krene put Azije, a u klubu uveliko rade da se transfer ovog igrača realizuje što pre.


– Što se Parkera tiče mislim da ćemo mu najverovatnije obezbediti klub, sutra ili prekosutra, u Aziji gde će otići na jednogodišnju pozajmicu. Ako se to realizuje, od pozajmice ćemo prihodovati 50.000 evra, a ukoliko ostane u tom klubu još 150.000 evra na ime obeštećenja – pojasnio je Terzić naredne korake u transferu bivšeg napadača Domžalea.

Osvrnuo se bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i na drugu ratu koju je Liverpul uplatio na račun kluba povodom transfera Marka Grujića navodeći u koje svrhe će biti potrošen taj novac.

– U petak je legla druga rata za Marka Grujića kojom smo poplaćali većinu dugova, pre svega prema državnim firmama za struju, vodu i porez. Svi naši strani igrači su u potpunosti isplaćeni, čak su dobili februarsku platu unapred. Sledeći zadatak je da se u potpunosti isplate bivši igrači. Imamo moralnu obavezu prema njima jer su mnogo puta prolongirali obaveze, poslednji put u oktobru prošle godine – naveo je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari