Partizan bez ključnog igrača dočekuje Monako u Evroligi, u tim se vraćaju Doužer i Anđušić 1Foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaši Partizana nastupiće u utorak (20.30) protiv Monaka u meču 12. kola Evrolige bez centra Frenka Kaminskog.

Amerikanac se povredio na utakmici protiv Panatinaikosa 30. novembra, a nije bio u timu ni u subotu, na meču protiv FMP u 10. kolu ABA lige.

Trener Željko Obradović neće moći da računa ni na Uroša Trifunovića, koji već nekoliko nedelja ne nastupa zbog povrede, ali se u tim vraćaju Pi-Džej Doužer i Danilo Anđušić.

– Imali smo dosta problema pred utakmicu u Železniku. U timu sigurno neće biti Trifunović i Kaminski, ostali su bolje i verovatno će biti spremni. Nadam se pozitivnoj reakciji igrača posle prethodnih pobeda, ali najteže je održavati formu i biti na nivou – rekao je trener crno-belih, a zatim dodao:

– Dao sam ekipi slobodan dan u nedelju, posle svega i pre svega što nas očekuje. Igrali smo bez pet igrača utakmicu u Železniku i bilo je neophodno da se odmore, i mentalno i fizički. Nadam se da će sve to uticati pozitivno – izjavio je Obradović najavljujući duel sa ekipom koju su crno-beli prošle sezone pobedili oba puta u ligaškom delu takmičenja.

Košarkaši Partizana posle 11. kola u Evroligi imaju šest pobeda i pet poraza, dok je Monako zabeležio skor od 7/4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari