Grobari i Vučić – od ljubavi do mržnje: Da li se južna tribina otrgla kontroli službi koje su joj poslale Saleta Mutavog i Veljka Belivuka?

Ostavite komentar


  1. Koja su to organizacija grobari i delije? Placaju li porez? Koja se skola zavrsi da se postane to? Kako se dolazi na njihovo celo? Koje su to zafrkancije?

  2. AV će na kraju pasti zbog urušavanja Partizana i svih muljanja i afera sa fkcz.Opozicija ne kapira da im je tu najveći rezerv.glasova.

  3. Grobari ne mogu da oproste Vučiću navijačku pripadnost iako on nikada nije favorizovao Zvezdu u odnosu na partizan

  4. Naš FSS i sudijska organizacija hoće da poštedi troškova navijače partizana. Onaj plakat „penal i crveni“ izgleda važi za svako kolo, pa ne moraju nove da štampaju. Da, naravno, UPRAVA NAPOLJE (osim ako se ne naredi, tj. zapreti drugačije)

  5. Sjajan tekst zaista.
    Ali što ne pišete o zvezdi protiv pazara o penalu zvezdinom i nedosudjenom penalu za pazarce…
    Zaista mi je to čudno da o nameštanju zvezdinom ne pišete ni malo. Pakt neki , verovatno…

  6. Pa kakve veze ima Vučić sa izborom rukovodstva u FK Partizan. Naravno da nema nikakve veze.

  7. To nisu pravi navijači. U pitanju su huligani zbog kojih je se Partizan naplaćivao raznih kazni zbog njihovog nedoličnog ponašanja.

  8. Nekada se znalo sta su utakmice da su ocevi dovodili klince da navijaju… Ovo sada neke navijacke grupe, hiligani!

  9. Organizovane kriminalne grupe, udarne pesnice za obavljanje najprljavijih poslova vlasti. Nismo resili nista, pa nam se vratile 90. te. Nema još rata, ali će ga biti čim stane na istoku. Kad se potpali, biće novih gardi, orlova, vukova…. Živi bili pa….

  10. A šta navijači Partizana misle o dominaciji u vreme Mirka Marjanovića ili Tadića?

  11. Partizan sve vise tone i rezultati su zabrinjavajuci,neko ce morati da ode,da bi dosli novi i sposobniji ljudi,koji mogu da vrate Partizanu onu staru slavu.

  12. Prvi put posle mnogo godina da na Juznoj tribini vlada zdrava ali mislim da ce da vlast sve uciniti da opet uspostavi konce i da je kontrolise kao u vreme V.B.

  13. “jedan od viđenijih kriminalaca…“

    Dokle ovaj govor gedžovanske “čaršije“? Zar ne možete da se otrgnete od toga?

    Čuj, “viđeniji“???
    Šta to uopšte znači u ovom kontekstu?

  14. Vidite sve ove komentare ocigledno zvezdinih navijaca..e zbog toga AV nece jos dugo moci da se pomeri sa vlasti …

  15. Privatizacija, i udaljavanje politickih propalica iz klubova kako bi fudbal konacno prodisao …i da se nikad vise ne ponovi desavanja kao u prostorijama Partizana „mucilista“ i ostalo…..

  16. Hvala za tekst.
    Lako je biti kriminalac kad znas da neces odgovarati. Navijači nisu kriminalci već ljudi koji mnogo vole klub i sport. Fer plej na terenu i na tribini – samo na ruke!

  17. Jedina temu koju tkz opozicija nikad nece pokrenuti je crvena zvezda, tako da nikad nece dobiti nase glasove.

  18. Tek vam je sad palo napamet, kako Zvezda osvaja titule, tek vam je sad palo napamet da je Sale mutavi sa gomilom „cigana“ poslat sa udbaškog stadiona da unište fk. Partizan, a poznato je da je udba osnovala zvezdu i da su predsednici zvezde svi bili iz udbe, a imali su i predsednika koji je bio upravnik golog otoko !!! Tako se taj klub i ponaša,bahatu, udbaški,dodeljuje sam sebi titule, a za vreme ove vlasti sve klubove drže sns-ovci, pa idese dotle da se raspored prvenstva namešta,tako da sedam godina partizan u prve četiri utakmice tri puta gostuje, a „cigani“ su uvek tri puta domaćini!!! Lopovima nigde kraja!!!

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.