Partizan i Vojvodina napadaju Evropu – Meridian te časti sa 1.000 RSD bonusa 1Foto: Meridianbet

Nastavljamo sa fudbalom i kvalifikacijama za Ligu Evrope –  vreme je za brdo dobitnih tiketa i vrhunsku zaradu! Partizan i Vojvodina će večeras odigrati utakmice 3. kola kvalifikacija za LE, a mogu li Aleksandar Stanojević i Nenad Lalatović da stanu na put Belgijancima?

Odgovor na ovo pitanje dobićemo večeras, a do tada treba podsetiti i da Meridian svakom novoregistrovanom članu poklanja 1000 dinara dobrodošlice, bez uslova za depozit.

Kompletnu ponudu za kvalifikacione mečeve LE – pogledajte klikom ovde.

Šarlroa će od 19 časova ugostiti Partizan, a sudija će biti Škot Bobi Meden.

Meden je već sudio srpskim timovima. Sudio je Crvenoj zvezdi protiv Bajerna u grupi Lige šampiona prošle godine, kao i reprezentaciji Srbije protiv Ukrajine i Litvanije. Bio je i arbitar na prijateljskoj utakmici sa Nemačkom (1:1). U duelu protiv “elfa” pokazao je direktan crveni karton Milanu Pavkovu zbog starta na Saneu.

Fudbaleri Partizana su proteklog vikenda na jedvite jade pobedili ekipu Zlatibora rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Bibras Natho iz penala.

Crno-beli nisu imali sreće na žrebu, izvukli su trenutno najbolju ekipu Belgije koja je prva na tabeli i nema poraz od početka takmičenja. Međutim, ako neko zna da pobedi Belgijance u gostima onda je to čovek koji sedi na klupi Partizana  – Aleksandar Stanojević.

Ako verujete u “Parni valjak” za dvojku u gostima Meridianbet plaća odličnih 4.50. Na favorite ovog duela, ekipu Šarlroa kvota je dosta manja – 1.90.

Podsećamo, Šarlroa ima maksimalan učinak u prvih šest kola belgijskog prvenstva i to svakako mora da brine struku Partizana. Lider tamošnjeg šampionata je u šestom kolu dočekao Beršot i savladao ga sa 3:1 (1:0).

Kompletnu ponudu za utakmicu Šarlroa – Partizan možete pogledati na OVOM LINKU.

Kada je reč o Vojvodini, meč će početi sat vremena kasnije (20 časova). Standard iz Liježa biće domaćin, a sudijsku ekipu čine Austrijanci Harald Lehner, Andreas Hajdenrajh i Maksimilijan Kolbič. Četvrti sudija je Kristijan-Petru Kiokirka.

Ni Vojvodina večeras neće imati lak zadatak. Standard iz Liježa, koji je u Belgiji trenutno drugoplasiran, za vikend je pobedio Kortrajk u utakmici 6. kola belgijskog prvenstva i tako koliko-toliko zadržao korak u odnosu na vodeći Šarlroa.

Rezultat je bio 2:1, a pitanje pobednika je rešeno u prvom poluvremenu. Sve je bilo gotovo u roku od pet minuta.

Kvota na Vojvodinu u Meridianu je 6.40, a na Standard 1.50.

U kvalifikacijama za Ligu Evrope učestvuje i Zvezda, ali ona u plej-ofu čeka boljeg iz duela Ararat – Celje.

Isprati srpske timove u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sastavi dobitni tiket i zaradi u Meridianu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari