Partizan mnogo jači putuje za Kaunas: U avionu i Ledej, Nanali, kao i Jaramaz 1foto:abaliga.com

Trener Željko Obradović imaće na sutrašnjem meču mnogo više opcija nego što se to činilo tokom pripreme utakmice sa Žalgirisom u 14. kolu Evrolige (četvrtak, 19.00).

Postojala je bojazan da crno-beli drastično oslabljeni otputuju u Kaunas.

Nakon poslednjeg treninga, a pred samo pakovanje stvari za put u Litvaniju, trener Željko Obradović otkrio je da se spisak igrača koji se fizički nisu najspremniji u međuvremenu proširio i da se na njemu nalaze i Džejms Nanali, Zek Ledej kao i Ognjen Jaramaz.

Sve do današnjeg okupljanja nije bilo poznato da li će se njih trojica priključiti saigračima koji će se nameriti na Žalgiris.

Njih trojica otputivali su sa ostalim igračima Partizana za Kaunas ali to ne mora automatski da znači i da će nastupiti na meču.

Ognjen Jaramaz je povredio skočni zglob na utakmici ABA lige protiv Studentskog centra, a posle duela saznalo se da određenih problema imaju Naneli i Ledej.

Ono što je sigurno jeste to da Uroš Trifunović i Frenk Kaminski još uvek nisu zalečili povrede butnog mišića, odnosno rebara, kao i da će Aleksa Avramović duže odsustvovati nakon što je na meču sa Armanijem polomio nogu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari