Partizan nameren da vrati Svetozara Markovića 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Uspeli su crno-beli tokom zimskog prelaznog roka da vrate Ljubomira Fejsu i Marka Jevtovića, a izleda da su rešili da sličan potez povuku i kada je u pitanju Svetozar Marković. Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je iz Humske svojevremeno prešao u Olimpijakos, nikako ne uspeva da se nametne u crveno-belom dresu, što aktuelni jesenji prvak domaće Superlige želi da iskoristi, spreman da Atinjanima na ime obeštećenja ponudi pola miliona evra.

Prelazni rok u Srbiji ističe 11. februara, tako da čelnici Partizana imaju vremena da odobrovolje predstavnike Olimpijakosa.

Marković bi po treći put mogao da se vrati u Humsku, prenosi grčki Telegarf, ali ukoliko zadovolji zahtve olimpijakosa u iznosu od 800.000 evra na ime obeštećenja.

Marković je proteklih sedmica bio na listi želja Atromitosa, ali ga Olimpijakos nije pustio. Trener Pedro Martinš na njega svakako ne računa u konkurenciji Papua Sisea, Sokratisa Papastatopulosa, novajlije iz Napolija Kostasa Manolasa, te Usajuna Bee.

Markoviću ugovor sa Olimpijakosom ističe u junu 2024. U dva odvojena mandata u Partizanu (2017-19, 2020-21), Svetozar Marković je odigrao 79 utakmica, postigao šest i asistirao za dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari