Partizan ogorčen posle poraza u večitom derbiju: Sramno suđenje, ne igramo u Kupu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan se ožučeno oglasio posle poraza protiv Crvene zvezde (3:2) u 173. večitom derbiju.

Crno-beli su nezadovoljni su suđenjem, pa su doneli odluku da ne nastupe u sredu u meču polufinala Kupa Srbije, koji takođe treba da se odigra na Marakani.

„Partizan neće igrati Kup utakmicu! Sramni sudija, koji je pokrao i uništio ‘večiti derbi’, uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Ilić već odredrediti rezultat„, stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Nešto kasnije, stigla je i dopuna Partizanovog stava:

„Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.“

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari