Partizan rutinski pobedio Studentski centar, crno-beli meč završili bez povređenog Jaramaza 1Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su u “Štark areni“ Studentski centar rezultatom 99:76 u 11. kolu ABA lige i sada su na skoru 8-3.

 

Aktuelni šampion je pred više od deset hiljada gledalaca već na početku došao do velike prednosti, koja je u jednom trenutku iznosila 28 poena razlike.

Podgoričani su u trećoj četvrtini uspeli da u jednom trenutku dođu do jednocifrenog minusa, ali je Partizan rutinski priveo meč kraju.

U trećoj četvrtini povredu skočnog zgloba doživeo je plej Ognjen Jaramaz, koji je uz pomoć medicinskog osoblja napustio parket, kasnije se vratio na klupi, ali do kraja utakmice nije ulazio u igru.

Najefikasniji kod pobednika bio je Zek Ledej sa 19 poena (6/9 iz igre), Alen Smailagić je za samo 12 i po minuta imao 18 poena (7/10 iz igre) i četiri skoka, Brazilac Bruno Kaboklo zabeležio je 13 poena (5/6 iz igre), a Balša Koprivica je upisao 13 poena i uhvatio pet lopti.

Kod gostiju Mateo Drežnjak ubacio je 14 poena, a Obri Dokins i Kenan Kamenjaš dodali su po 11 poena.

Partizan je nastupio bez povrešenih Uroša Trifunovića, Frenka Kaminskog i Alekse Avramovića.

Partizan u četvrtak (19.00) gostuje Žalgirisu u Kaunasu u Evroligi, a u ABA ligi crno-beli dva dana kasnije dočekuju Budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari