Paspalj: I bez Teodosića imamo tim za najveće domete

Ostavite komentar


  1. A da te pare kojim ćeš da platiš stranca uložiš u neke nove trenere za rad sa mladim igračima,pa da se malo organizuju kampovi za decu gde će i poznati treneri da dođu i odrade neki trning sa tom decom za dzabe kao u stara vremena.Ako je jedan Žeravica ili jedan profesor Aca Nikolić mogao da posećuje kampove mogu i ovi,ali to neko treba da organizuje.Zaboravio si Paljo kako se prave igrači.Još uvek ima talentovane dece u ovoj zemlji ali nema ko da ih animira.Dokle će više košarku da igraju samo oni koji imaju para,a mnogo talentovane dece nema šansu da zaigra.Nekad su klibovi išli po školama i skupljali hiljade klinaca naravno besplatno da bi mogli da izdvoje 15 pravih,a danas ako nemaš para idi landraj po ulici.Trebalo bi i vi koji ste nešto postigli u ovom sportu da se malo angažujete za budućnost košarke a ne samo da pametujete.

  2. Tesko..imamo u sastavu igrace koji su bas prosecnog kvaliteta, kao sto je Davidovac,Koprivica ….

  3. Bez Bogdana i Teodosića reprezentacija je 50% slabija. E sad ako mislite da i takva može nešto ozbiljnije da napravi onda svaka čast na optimizmu.

  4. Жаре,
    када би људи, који одлучују о спорту, без комплекса(непостоји), прихватили знања стечена оромним искуством, у овом случају кошаркашко, било би значајно боље, посебно за будућност. Ајде већ једном, да се добри људи повежу и направе добру ствар(као на пример, најлепши мост).

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.