Pehar “Čika Mati” 1

Kup Srbije u “B” programu za pionire, kadete i mlađe juniore nastavljen je drugim kolom u Kragujevcu, a pehar je pripao domaćem “Čika Mati”, saopštio je Streljački savez Srbije (SSS).

Rezultati serijskom vazdušnom puškom za pionire i pionirke računali su se i za tradicionalni 21. kup “Zastava oružje”. Pehar je pripao domaćem “Čika Mati”, koga su ka pobedi predvodili Milica Ristić, Teodora Vukojević, prvoplasirana i drugoplasirana u konkurenciji pionirki i najprecizniji pionir Marko Ivanović.

Drugo mesto pripalo je družini “Dragan Jevtić Škepo” iz Gornjeg Milanovca, a treće Novom Beogradu Ušće.

Po dve pobede u drugom kolu ostvarili su Jelena Todorović iz užičkog “Alekse Dejovića”, najuspešnija među kadetkinjama i mlađim juniorkama pištoljem i Sava LJujić (Partizan), koji je bio najpreciziji puškom u mlađejuniorskoj i kadetskoj konkurenciji.

Vredne rezultate postigle su takmičarke standardnom puškom. Kadetkinja Natalija Tasić (Smederevo) i mlađa juniorka Marija Zavišić (Policajac) su “ubile” po odličnih 396 krugova.

U nadmetanju kadetkinja trijumfovala je Natalija Tasić (Smederevo), a među mlađim juniorkama Marija Zavišić (Policajac), obe sa po odličnih 396 krugova.

Tasićeva je osvojila zlato za kadetkinje, dok je Zavišićevoj pripala najsjajnija medalja za mlađe juniorke, jer je imala tri “unutrašnja centra” više od rivalke iz Smedereva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari