Perkins neće biti dovoljan

KK Partizan pogodio s plejom, ali "unutra" i dalje mnogo škripi

Ostavite komentar


  1. Delim Vaše mišljenje da je utakmica bila samo ohrabrenje ali i potvrda realnosti.Lončar i jeste najkrivlji jer je promašio sa Mikom i Mekintajerom, i sada u ograničenim mogućnostima i izbora i novca ne sme da se “ igra“ i promaši – i zato ide u grešku nečinjenja- jer rezultat će biti da uspeha neće biti: ABA liga je završena priča a za ULEB takmičenje se zakasnilo jer registracija je moguća tek posle prvog kruga, znači kupovina za potencijalno samo 3 utakmice!

  2. Konačno u medijima nekakva iskrena analiza KKP. Jaramaz doduše jeste ponajbolji igrač tima, pa samim tim i ozbiljno nedostaje njegov kontinuitet. No, glavni utisak je da je KKP klub koji MORA imati izvanrednog trenera da bi bio konkurentan, što u našim uslovima praktično nije moguće. Dva takva trenera (Dule i Trinkijeri) bili su dostupni imenu i tradiciji kluba, ali ne u okviru ukupnih okolnosti u Srbiji. Problem je iskombinovati ovo društvo sa ljudima (pa i trenerima) stvaraocima. Vidi se to odlično i na primeru bogatijeg komšijskog kluba kome samo priroda predsednika predstavlja limit. Slobodan, radan i pametan čovek teško može da radi sa Čovićem ili Ostojićem, zapravo, sa svemu što Oni predstavljaju. Ne vidim svetlu budućnost KKP-a bez vraćanja na sistem vrednosti koji promoviše znanje i rad.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.