Pešić: Niko me nije pozvao od kada je završeno EP, niko 1Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Neslavno se ovog leta završilo učešće reprezenztacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci. Hvalospeve koji su mogli da se čuju dok se pobeđivalo, smenile su kritike kada je stigao poraz, piše Sport Klub.

Igrači su se iz Berlina vratili bez selektora Svetislava Pešića koji je produžio svoj boravak u Nemačkoj. Ako se izuzme intervju za sajt Košarkaškog saveza, Pešić se od tada nije pojavljivao u medijima.

Do sada. Upravo je počela Top Gol sa Bahom, emisija našeg kolege Sabahudina Topalbećirevića nastala protekle nedelje tokom Pešićevog boravka u Sarajevu gde je bio gost Simposar Sarajevo.

Pričao je Pešić o nekim ranijim vremenima, životu u Sarajevu, prijateljima, velikim pobedama i teškim porazima i u jednom delu emisije se osvrnuo i na to da ga niko u Srbiji od novinara nije pozvao za intervju od eliminacije na Evrobasketu.

„Od kada se završilo Evropsko prvenstvo, preko mesec dana, mene niko nije zvao. Niti jedan novinar. Niko. Apsolutno niko! Oni su napisali to što su napisali. Da nisam došao ovde u Sarajevo i da ne pričamo o košarci, ovo je prvi intervju“, rekao je Svetsilav Pešić.

„Ja sam trener 40 godina. I to moje kolege kažu – nije na vreme uzeo tajm-aut… Zašto Jokić nije počeo zadnju četvrtinu… On je demencija… Već zaboravlja… Star je, košarka mu je od pre ne zna se koliko godina. Ja se ponekada pitam, da li oni uopšte gledaju te utakmice“, rekao je između ostalog Svetislav Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari