Pet godina sa Novakom Đokovićem u sat i po: Pogledajte ceo intervju Gorana Ivaniševića za Sport klub (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

Posle pet godina saradnje, tokom kojih je Novak Đoković osvojio osam grend slem titula, srpski teniser je prošle sedmce saopštio da Goran Ivanišević više neće biti njegov trener.

Vest je potresla tenisku javnost u svetu, a o razlozima koji su uticali na ovu odluku hrvatski stručnjak govorio je u ekskluzivnom intervjuu za Sport klub.

– Pravi razlog je zasićenje. Ovo je bilo izuzetno teških pet godina, ljudi zaboravljaju koronu i da je on u jednom trenutku bio svetski negativac broj jedan zbog nevakcinisanja. Uvek smo bili u nekom međukoraku, neki ministar zabrani, ludilo s Australijom… Došlo je do zasićenja, do zamora materijala – i auto ide svako malo na tehnički… I on se umorio od mene, i ja sam se umorio od njega. Nisam mogao više da mu pomognem, ali napravili smo veliku stvar – rekao je Ivanišević na početku jednoipočasovnog razgovora za Sport klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari