Piksi i reprezentacija Srbije u Beogradu kroje svoju sudbinu, meč sa Crnom Gorom istorijske težine

Ostavite komentar


  1. Svi na utakmicu u utorak sa po kantom g*vana i da se momci polivaju tokom utakmice. Bez prestanka. Bagra neopevana!!! Pu!

  2. Hoce li neko objasniti sta je tu „istorijske tezine“? Ili samo laprdamo?

  3. Dođe vreme da nam istorijska utakmica bude sa Crnogorcima!Bravo!Na koje smo grane spali ućićemo u istoriju ako pobedimo.Ali ne se znaje, otvorite kapije stadiona da bude bar 10.000.ljudi.Pa valjda će Crnogorci pomoći braći da odemo u Nemačku. Ali gle čuda, i oni mogu da idu. Piksi ne bruka se više tvojim banalnim komentarima, nego okreni se onim mladim igračima koji primiše 9.lakih komada. Ima tu materijala za A tim!

  4. Kad nam ovakvi foliranti i neznalice vode reprezentaciju sta drugo ocekivati. Da. Izvadice se protiv Crne Gore. Moze slucajno i to cudo da se desi. To bi nas samo odvelo u jos vece zablude.

  5. Piksi nije ostvario nista kao selektor i treba da ode sa tog mesta. Nema nikakvu strategiju i samo pokazuje prepotenrnost.

  6. Orlovi su primili gas da se pale na kurblu. Logiku im je pomerio pun stadion, što je misaona imenica za naše prilike. Bolje bi igrali na ledi i nego što sanjaju o novom stadionu. Ako hoće novi stadion neka povade te silne novce koje zaradjuju. Kradu od naroda kako bi negovali kriminal, korupciju i nameštaljke u sportu. Glasaću protiv nosioca ovakve politike.

  7. Nit cu gledati nit me zanima iskreno se nadam da ce bednici ispasti pa nek se vesele opusteno po splavovima

  8. Orlovi na Evropsko prvenstvo nisu nikada bili, to prije 23 god bila Yugoslavija a ne srbija

  9. Problem domaćeg fudbala je omalovažavanje golgetera. U kafani Pirlo je uvijek bio polularniji od Inzagija.

  10. Slušam sinoć posle utakmice ljude u studiju-Beograd zatim Mitrovića i Stojkovića i ne verujem svojim ušima.Rečenica ,“mi smo bolji od Mađara“ izlazi na usta svih iako je činjenica 2 ; 1 za Mađare.U čemu smo to bolji,Mađarska ima 13 bodova ,Srbija 10,govori suprotno o pomenutoj rečenici.Naša istoriska zabluda je što nigde nemamo realnosti već sve izvrćemo,da bi smo lokalnom stanovništvu omogućili da ne tuguje,jer bože moj mi smo nebeski narod. Zašto se ne pogledamo u ogledalo i narodu kažemo istinu.
    Pred ovaj meč Stojković je prepotentno izjavljivao o sigurnoj pobedi Srbije,a sada ima „fenomenalnu“žvaku i čeka Crnu Goru kako bi sebe pokazao kao facu koja posle 24 godine odvodi Srbiju na Evropsko prvenstvo.Jadno zar ne,za svakog poštenog navijača koji hoće da razmišlja svojom glavom. Nema komentara na bilo kojim novinskim stranicama sa realnim procenama,jer se očekuje pobeda ma zamislite nad Crnom gorom i kao sve će se smiriti.Znam da ovaj komentar neće ugledati svetlost dana ali „neka sam im rekao.“

  11. Od kako (ne)igramo fudbal skoro svaki mec nam je istorijski.Mozda je bolje da se manemo corava posla.

  12. Piksi, idi i nemoj se slučajno okretati… Običan foler. Trk odma’ i učlani se u SNS zvanično! Zašto bi Rebraca bio bolji od tebe?

  13. Докле год и Ви као новинари учествујете у писању оваквих наслова, нама никада неће бити боље..која историја и која важност у фудбалу, имамо селектора који је преузео наратив Врховног вође, играче просечног квалитета..и Ви пишете о историји..мислите и да не одемо на то првенство, да ћемо тамо некоме недостајати???

  14. Piksi ljubimac naseg nebeskog vodje morao bi odmah da ode a sa njim i Nedimovic jer politici nije mesto u fudbalu. Na odgovornost bi trebalo i Djajica jer je on samo maska kao i brnabicka.

  15. Glavni i isključivi krivac za poraz protiv Madjarske kao i nedavno u Beogradu od naših severnih suseda je selektor Dragan Stojković…
    Čovek iz prvog tima izostavi kapitena Dušana Tadića i uvodi ga tek u drugom poluvremenu kada je ve ć bilo kasno…
    To niko normalan ne radi….
    Da tragedija bude veće taj isti Stojković na konferenciji za novinare kaže čuvao sam Tadića za meč sa Crnom Gorom….
    Pravi fudbalski diletant….
    Šta drugo reći?!

  16. O,o,o kako si se ti pobrinuo za sve sadašnje i buduće penzionere u familiji. Nije mi jasno kako se to daje 5 pošto svima. Dobro, samo što neko sa tim ima sve veću i veću penziju a nečijih 5 pošto je malo . Tebi trebalo davati prema veličini. Samo ovi sto imaju pune stomaka to neintetesuje .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.