Pobeda mladih fudbalera 1

U šestom kolu kvalifikacija za prvenstvo Evrope, mlada fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 21 godine, pobedila je večeras na gostovanju u Gibraltaru domaću selekciju sa 6:0 (3:0) i zadržali stopostotan učinak.

Dvostruki strelac za naš tim bio je Luka Jović, a po jedan pogodak su postigli Saša Lukić, Mian Gajić, Aleksandar Lutovac i Igor Zlatanović.

Razlika u kvalitetu bila je očigledna i jedino pitanje je bilo koliko golova će postići naši mladi fudbaleri. Amateri iz Gibraltara ni u jednom segmentu nisu mogli da pariraju reprezentativcima Srbije, kojima je ovaj duel bio prilika za uigravanje.

Posle šest odigranih utakmica Srbija ima maksimalnih 18 bodova, pet više od drugoplasirane Rusije, i na najboljem je putu da osvoji prvo mesto u grupi i izbori direktan plasman na šampionat Evrope.

Naša mlada reprezentacija će u utorak u Novom Sadu odigrati prijateljski meč protiv Italije, a narednu utakmicu u kvalifikacijama igra 7. septembra, kada će ugostiti Makedoniju.

Gibraltar: Banda, Sera, Džoli, Barnet, Brito, Torilja, Vinjet, Belentajn, Ernandez, Kombs, Pizaro.

Srbija: Radunović, Gajić, Milenković, Jovanović, Bogosavac, Lukić, Račić (Mićin, 81), Pantić, Lutovac (Zlatanović, 73), Radonjić, Jović (Šaponjić, 63).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari