Portugal u najjačem sastavu protiv Srbije 1Foto: STARSPORT

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš objavio je danas spisak od 25 igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice, u kojima će za rivala imati i Srbiju.

Portugal će se na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru krajem marta sastati sa Azerbejdžanom, Srbijom i Luksemburgom.

Pozvani su golmani: Antoni Lopeš (Lion), Rui Patrisio (Vulverhempton) i Rui Silva (Granada).

Odbrana: Žoao Kanselo i Ruben Dijaš (Mančester siti), Sedrik Soareš (Arsenal), Domingoš Duarte (Granada), Pepe (Porto), Žoze Fonte (Lil), Rafael Gerero (Borusija Dortmund) i Nuno Mendeš (Sporting).

Vezni red: Danilo Pereira (Pari Sen Žermen), Žoao Paljinja (Sporting), Ruben Neveš i Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Bruno Fernandeš (Mančester junajted), Renato Sanšes (Lil) i Serđo Oliveira (Porto).

Napad: Bernardo Silva (Mančester siti), Pedro Neto (Vulverhempton), Diogo Žota (Liverpul), Kristijano Ronaldo (Juventus), Rafa Silva (Benfika), Žoao Feliks (Atletiko Madrid) i Andre Silva (Ajntraht).

Utakmica između Portugala i Srbije igraće se 27. marta u Beogradu.

Portugal će pre toga, 24. marta igrati protiv Azerbejdžana u Torinu, a potom će se tri dana nakon duela sa Srbijom sastati sa Luksemburgom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari