Poruka iz Denvera: Počastvovani smo što smo tvoji saigrači 1Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Oni koji su svakodnevno sa njim poput Diandrea Džordana, čestitali su Nikoli Jokiću na novoj MVP tituli.

Koliko radi, kako brine o svom telu, na koji način se hrani, kada i koliko vežba i posvećuje vremena preventivi u sve to najbolje su upoznati saigrači Nikole Jokića.

Upravo su oni i želeli da javno čestitaju svom najboljem igraču na trećoj MVP nagradi u poslednje četiri godine.

Diandre Džordan svoje najbolje igračke dane proveo je u Los Anđeles Klipersima, međutim kao alternacija Nikole Jokića uspeo je prošle sezone da prvi put doživi osećaj osvajanja šampionaskog naslova u NBA ligi.

– Brate, samo želim da ti čestitam na MVP nagradi, bila je privilegija igrati uz tebe prethodne dve sezone. Uživanje je gledati te kako igraš, neverovatan si igrač i saigrač.

Pejton Votson neko je ko se tek bori za mesto u timu Nagetsa, tačnije rotaciji na pozicijama tri i četiri. Upravo od Nikole Jokića ima priliku da uči i kopira one segmente u igri i radu koje kasnije može da primeni na delu.

– Osvojiti tri MVP naslova je nešto posebno, što se ne viđa svaki dan, ali potpuno zasluženo. Rad koji ulažeš i primer koji postavljaš mlađim momcima poput mene mnogo znače. Gledajući te kako igraš je inspiracija za mene, nešto što nikada neću zaboraviti i što se nadam da ću jednog dana i ja postići.

Majkl Porter Junior godinama unazad član je startne petorke i neko ko je poprilično dominantan kao nisko krilo.

– Cenim tvoj nesebični duh i konzistentnost koju pokazuješ na terenu. Počastvovan sam što sam saigrač trostrukog MVP-ija.

Kristijan Braun trebalo je ove sezone da dobije više minuta kao rezerva na mestu dvojke, međutim, prema mišljenju struke nije dovoljno napredovao u odnosu na prošlu, ruki sezonu.

Njegov doprinos je solidan, ali mu nedostaje konstantnost, pogotovo u šutu sa distance.

– Čestitke Nikola, veoma sam srećan zbog tebe. Cenim sve što si uradio za nas. Uzbudljivo je gledati te kako postižeš sve ove stvari i uzbuđen sam da nastavim da igram sa tobom i nastavim da osvajam titule.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari