Potpuni restart, pa šta bude

KK Partizan na najnižim granama u poslednjih 50 godina

Ostavite komentar


  1. Bez panike. Sacekajmo sa privatizacijom.
    Dok predsednik ne diplomira. Dakle cekajmo bar jos jedan mandat.

  2. Hvala gospodine Paviću, hvala puno što ste pokušali da skinete koprenu sa očiju zaslepljenima . Upljuvao sam se od pokušaja na svim portalima (pa i ovom) da skrenem pažnju (ne samo od subote uveče , nego tamo u oktobru , npr. posle Igokee) da problem nije ni u Japancu (koji je žrtvovan
    kao i Pera Božič ranije) već da riba smrdi od glave i da je Mijailović potrošio sve svoje kredite u pravcu da mu verujem uprkos činjenici pod čijim patronatom je ujašio u KKP . Što se mene tiče takvim likovima nije mesto u KK Partizan , niti bilo kome ko je po odobrenju ili dilu sa svemogućim došao u klub koji je (neka se samo rugaju) stvarno bio nešto posebno, drukčije,lepše ! Molim legende kluba da se trgnu i isteraju ove pre potpune propasti.Nemojte kao u VK Partizan – da se setite kluba kad ga i ekonomski do kraja unište . Krenuti sa mladima i FIBA takmičenjima , to je za njih dovoljno a zaboraviti lažne pokušaje da se bude ravnopravan sa mezimicom u koju će upumpati i 50 milki eura da dohvati makar finale za četvoro !

    1. Hvala na dobrom komenraru! A predsednik bi morao sa vlada jos 50 godina da bi CZ samo primirisala onome sto su uradili Kica, Dalipagic, Divac, Danilovic, Djordjevic, Bogdanovic, Obradovic, Ivkovic, Vujosevic, … Tako da mu je dzaba sva ova rabota, a ostaje samo velika sramota za to sto, pored toga sto unistava Srbiju, unistava i klub kao sto je KKP. Gde ste Grobari? Zasto cutite? Ili da ipak sacekamo da velika, gore pomenuta i ostala velika imena KKP, nesto preduzmu. Zasto i oni cute?

  3. Tekst je odličan. Predsednik kluba je samo oruđe u rukama svoga šefa, koji se pre par godina zarekao da će ugasiti Partizan. Nema medija koji smeju o tome da govore. S te strane, možda ni ne treba mnogo zameriti Ostoji, jer je svojim sponzorstvom stranke uspeo da zaustavi proces gašenja Partizana, ali šizofrenija je nepredvidljiva, pa ni on više ne može da se odupre. Restart, da, ali u nekoj drugoj državi, jer ovaj neće sjašiti narednih deset godina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.