Poznate Ol-star ekipe, ali ne i nastupi kapitena 1Foto: AP Photo/Brynn Anderson

Ol-star vikend ove sezone organizovaće se od 18. do 20. februara u Klivlendu. Poznati su i rezervisti nakon što su treneri izabrali još po sedmoricu igrača. Nikola Jokić će biti starter na „Zapadu“, međutim, još uvek nije sigurno da će kao kapiten, tim predvoditi Lebron Džejms, kao ni Kevin Durant ekipu „Istoka“.

Treneri su izabrali po sedmoricu iz obe konferencije koji će meč početi na klupi. Nije, međutim, još poznato ko će s kim u ekipu, pošto žreb tek treba da se održi 10. februara.

Lebron, baš kao i Durant, ima povredu kolena zbog koje već izvesno vreme ne nastupa za Lejkerse. Bruklin takođe oseća posledice neigranja Duranta a nastupi obojice u Klivlendu krajnje su upitni.

Osim Lebrona Džejmsa iz timova sa Zapada izabrani su: Nikola Jokić (Denver), Endrju Vigins (Golden Stejt), Stef Kari (Golden Stejt) i Dža Morant (Memfis), dok su rezerve: Devin Buker (FIniks), Luka Dončić (Dalas), Rudi Gober (Juta), Drejmond Grin (Golden Stejt), Donovan Mičel (Juta), Kris Pol (Finiks) i Karl Entoni Tauns (Minesota).

Od igrača sa Istoka, pored Duranta tu su: Janis Adetokunbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Tre Jang (Atlanta) i Demar Derozan (Čikago), a rezerve su: Džimi Batler (Majami), Darijus Garland (Klivlend), Džejms Harden (Bruklin), Zek Levin (Čikago), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston) i Fred Vanvlit (Toronto).

preostalo je da se vidi kako će kapiteni ekipa birati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari