Predsednik KK Partizan: Džabe se raduju oni koji žele da nema Partizana

Ostavite komentar


  1. Gospodine Mijailoviću, posle otkaza g. Šćepanoviću, trebalo je i Vi kao i kompletno rukovodstvo da podnesete ostavku jer svi zajedno snosite odgovornost.

    1. I šta posle toga? Da nam AV postavi nekog novog Pekovića, da trener bude neki novi Bozić a udarna igla neki novi Vrabac. Treba prebroditi ova teska vremena. Pare su kod brace, oni odlucuju koliko ko dobija a Ostoja barem obezbedjuje da nas ne gaze svi redom kao ranijih godina. Pa ugasili su nam i vaterpolo klub, najtrofejniji klub u Evropi.

  2. Gospodine niste smeli amatera postaviti za trenera to je bitna funkcija a tek koje ste igrace doveli tuga da ih ne vredjamo zalutali a i pojedinci stari zalaganje nula .Jankovici oba Angola Tomas PEIDJ STRASNO koliko se gresaka pravi ko u doba Bozica Canka .Hitno nesto preduzimajte ovako lazete sami sebe da je ova igra ok..Borac nas rasturio Igokea jedva smo pobedjivali .Sta se radi na treninzima je to vidi neko gde je Loncar Pavlovic Kecman Imaju li oci ocito svi zmure a ko daje pare ko ko ko se igra Partizanom.Ista je situacija i u fudbalu ista prica taljiga se od prodaje nekih igraca pa se vade .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.