Predstavljen tim Srbije za ZOI 1Foto:FoNet/OKS

Olimpijski Komitet Srbije (OKS) predstavio je Olimpijski Tim Srbije za predstojeće Zimske Olimpijske igre u Pjongčangu i ugovor o nastavku sponzorstva kompanije EKO Serbia, čije pumpe ostaju zvanične i postaju bronzani sponzor Olimpijskog tima Srbije u ciklusu Tokio 2020.

„EKO Serbia godinama unazad ulaže u sport i podržava OKS. Kao temelj odlične saradnje, odlučili smo da ga treći put zaredom podržimo, damo svoj doprinos jačanju naših najboljih sportista i uđemo u modernu istoriju srpskog olimpizma“, rekao je generalni direktor EKO Serbia Vuk Radović na konferenciji za novnare.

Hellenic Petroleum grupacija, čiji je član EKO Serbia, postala je, kako je navedeno, prepoznatljiva u podršci sportskim timovima i važnim sportskim događajima, jer su za njih vrednost ljudi, kao najjače gorivo za buduće uspehe.

Pored sporta, kompanija ulaže u edukaciju, inovacije, zaštitu životne sredine kao vrednosti društveno odgovornog poslovanja.

Predsednik OKS Božidar Maljković, rekao je da je za OKS Eko Serbia partner koji ima posebno mesto, s obzirom da je način na koji kompanija koristi mogućnosti saradnje uvek bio izvanredan.

Ključna stvar koja spaja naše dve kuće jesu vrednosti koje delimo i pristup poslu kojim se bavimo. Maksimalna posvećenost i briga o klijentu je, to govorim i iz ličnog iskustva, odlika EKO Serbia. Takav pristup neguje i Olimpijski komitet Srbije u odnosu prema sportistima i njihovim trenerima. Oni su uvek na prvom mestu, rekao je Maljković.

Na predstojećim Zimskim Olimpijskim igrama tim Srbija će činiti Nevena Ignjatović, koja će nositi zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Igara u Pjongčangu, zatim Marko Stevović i Marko Vukićević koji će uz Nevenu nastupati u alpskom skijanju, dok će u nordijskim disciplinama Srbiju predstavljati Damir Rastić.

Naši Olimpijci su naveli da će dati sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i pozvali su građane Srbije da im pruže podršku.

Predstavnici kompanije EKO Serbia i OKS predstavili su i zvaničnu opremu našeg Olimpijskog Tima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari