Prenos meča Đokovića i Dimitrova nakratko prekinut: Usledile burne reakcije na društvenim mrežama 1EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas je osvojio meč protiv Bugarina Grigora Dimitrova, a ljubiteljima tenisa Eurosport ugasio je prenos uživo na kratko i prebacio se na meč između Mareja i Aguta.

Ipak, u četvrtom gemu trećeg seta Eurosport se ponovo vratio na prenos ovog meča ali je publika vidno razočarana pomenutim potezom, što svedoče objave na Tviteru.

„Zar toliko mrze Novaka“, napisao je korisnik Tvitera kao odgovor na ovakav postupak Eurosporta.

Neki tvitovi osvrnuli su se i na način komentarisanja Đokovićevih uspeha, navodeći da su komentatori Eurosporta, uvek protiv Đokovića, te da, kada on postigne poen, ton postane „mlak“.

„Ali čini mi se da su komentatori Eurosporta uvek protiv Đokovića? Kad god protivnik postigne poen: aplauz, čestitke, kada Đoković postigne poen, oni poprime mlak ton… j****e, on je broj 1 za pobede na Australian Openu“, napominje jedan od korisnika.

„Posle 2:0 za Novaka protiv Dimitrova, Eurosport štab je odlučio da prekine prenos Novakovog meča na kanalu Eurosport1 Srbija i prebacuje nas na „interesantniji meč“ – Marej protiv Bautiste Aguta… BOGOVI MARKETINGA!!!“, glasi još jedan tvit.

Neki su čak i upitali Novaka da li će nešto preduzeti po pitanju situacije u kojoj je Eurosport prebacio program sa njegovog meča

„Odlučili su da pokažu igru Mareja nakon što je Nole poveo sa 2:0. Jedini način da gledate Noletovu igru je preko Discovery+. Odvratno!!!“, tvitovao je nezadovoljni gledalac.

Osim toga, brojni tvitovi prozvali su Eurosport da se postidi ovog poteza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari