Privatan snimak skupo koštao Mudrinskog 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Najbolji fudbaler poslednjeg prvenstva Slovenije, po svoj prilici, ostao bez bogatog transfera u Celje.

„Brate, ubio sam ih! Ubio… Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo“, ispričao je u kameru svog mobilnog telefona napadač iz Srbije, nepromereno aludirajući na potencijalni skup transfer u pomenuti klub, ali je snimak dospeo u javnost i stopirao njegovu selidbu iz Maribora.

„Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak, iako su bili pred dogovorom i radili na detaljima. Reakcija uprave Celja na video u kome fudbaler ismeva njihovu velikodušnost je potpuno razumljiva i logična.

Ono što je Mudrinski uradio prevazilazi granice dobrog ukusa. Da ne pominjemo poštovanje prema klubu koji bi mu obezbedio dovoljno novca za miran ostatak života. Kako možete da budete takvi, pitajte Mudrinskog“, saznanja su slovenačke Ekipe o tome kako je Mudrinski propustio priliku da postane najplaćeniji igrač u ligi bivše jugoslovenske republike.

Odnosno, debelo naplati 17 golova iz prošle sezone i, mimo toga, velike zasluge za to što su Mariborčani osvojili titulu. Pri čemu mu je na ruku išao i završetak pozajmice u pomenutom klubu, odnosno kraj ugovora sa poljskom Jagjelonijom, tj mogućnost novog angažmana bez tereta u vidu obeštećenja.

Tridesetogodišnji napadač karijeru je gradio u Jagodini, Vojvodini, Crvenoj zvezdi, Grojter Firtu, Arauu, Hajduku iz Kule…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari