Prvi memorijalni turnir u boksu "Zvonimir Zvonko Vujin" 1Foto: Privatna arhiva

Zrenjanin je domaćin prvog međunarodnog bokserskog turnira „Zvonimir Zvonko Vujin“ a mečevi će se održati tokom vikenda, u subotu 17. i nedelju 18.jula, u Kristalnoj dvorani.

Turnir se održava u kategorijama kadeta, kadetkinja, seniora i seniorki. Dvodnevni turnir okupiće više od 60 takmičara iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Severne Makedonije.

Takmičenja započinju u subotu, 17. jula, u 14 časova. Finalne borbe su na programu u nedelju, 18. jula, od 18 sati. Na meču večeri nastupiće Aleksandra Rapaić i Nikolina Gajić.

Turnir se organizuje u znak sećanja na zrenjaninca Zvonimira Zvonka Vujina, jednog od najboljih boksera lake kategorije Jugoslavije i višestrukog prvaka Balkana, Mediterana i vicešampiona Evrope, koji je osvojio i dve olimpijske medalje. Prvi međunarodni memorijalni turnir u boksu „Zvonimir Zvonko Vujin“ organizuju Bokserski savez Srbije, Grad Zrenjanin, Sportski savez grada Zrenjanina i bokserski klubovi Banat i Petrovgrad. Pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari