Rade Bogdanović: Mi smo limitirani i slabo vođeni

Ostavite komentar


  1. Svaka reč gola istina.
    Kaže Tadić, žao mu je što nisu pobedili. Meni je žao što nisu igrali fudbal, da gledam. A naša je velika sreća što nismo izgubili.
    Ništa ovo nevalja. Bićemo topovsko meso na prvenstvu.

  2. Jedino Rade ima petlju da komentarše igru našeg tima. Ostali eksperti ćute ko zaliveni.Ali mi nemamo bolje. Zna se ko je postavio selektora, a zna se ko sastavlja tim. Faraon se u sve meša, pa nam tako i ide.

  3. Ima tu dobrih fudbalera. Uvek smo imali dobre pojedince ali nikada tim koji moze zadovoljiti zelje prosecnog Srbina. To je zato sto su nas kosarkasi,odbojkasi,vaterpolisti pa i rukometasi svojevremeno,navikli na medalje. Zaboravite ljudi na medalju sa bilo kojeg fudbalskog prvenstva. Nismo mi fudbalska nacija,nikada nismo umeli da igramo fudbal. Imamo dobrih pojedinaca ali se oni otkriju zato sto se toliko forsira taj sport u nasoj zemlji pa se nabasa na par izroda zbog kojih svi pomisle da mozda nesto i vredimo.

  4. Svi nasi igraci su pojedinacno fantasticni (u najmanju ruku). Ali mi nemamo tim.
    Niti igru. Nemamo ni sansu da to popravimo jer Piksiju to ne ulazi u glavu vec tri godine. On je srecan sto su mu svi oprostili ranije grehove i sad misli da je na nebu a ne na zemlji.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.