Radonjić pred četvrti meč u sedam dana: Biće nam potrebno koncentracije 1Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će u predstojećem meču protiv Cedevita Olimpije najvažnija biti koncentracija i dodao da veruje da, uz podršku sa tribina, njegova ekipa može do pobede.

„To će nam biti sedmi meč u 17 dana, četvrti za samo sedam dana. Biće potrebno da odigramo sa dovoljno energije. Ono što je jako važno u tim okolnostima je i koncentracija jer nas čeka meč sa ekipom koja je imala skoro sedam dana da se pripremi za ovu utakmicu“, rekao je Radonjić.

„Iskusni su, kvalitetni i zaista neće biti lako, ali uz podršku navijača koje ovom prilikom pozivam da dođu i pomognu nam, verujem da možemo da odigramo dobar meč i dođemo do bodova“, dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć izgubili od CSKA u Moskvi, a već sutra dočekuju Cedevite Olimpiju, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Košarkaš Zvezde Marko Simonović je istakao da meč protiv Cedevita Olimpije dolazi posle dve vrlo teške evroligaške utakmice, ali da njegova ekipa želi da odigra dobar meč.

„I Olimpija želi bodove nakon meča sa FMP-om i znajući da smo odigrali mnogo utakmica u prethodnom periodu. Uz to, imaju svoj kvalitet, ekipa je napravljena da se bori za vrh, iskusni su. Međutim, želimo da odigramo dobru utakmicu na našem terenu“, rekao je Simonović.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari