Raduljica i Nedović na poštedi 1Foto: Starsport

Kraljevčani su sinoć bili u prilici da pozdrave najbolje košarkaše Srbije u prijateljskom meču sa univerzitetskom selekcijom, tačnije samo jednim njenim delom, s obzirom na to da je gro igrača otkazao učešće pre početka priprema ili na samom okupljanju.

Selektor Aleksandar Đorđević nije bio u prilici da navijačima predstavi najkvalitetniji sastav, pošto su Miroslav Raduljica i Nemanja Nedović na poštedi. Obojica kubure sa lakšim, ali neugodnim povredama i trebalo bi u narednih par dana da se priključe saigračima. „Orlovi“ će na Kopaoniku ostati do 6. avgusta, a zatim se vraćaju u prestonicu Srbije u kojoj će od 11. do 13. avgusta učestvovati na tradicionalnom turniru „Trofej Beograda.“

Pregled magnetnom rezonancom urađen u Novom Pazaru pokazao da nisu u pitanju ozbiljnije povrede. Nedović je na treningu dobio udarac u rame, ali, uprkos strahu da je u pitanju ozbiljna povreda, pokazalo se da nema razloga za veću brigu. Raduljica je preventivno otišao na pregled koji je potvrdio da je problem sa kolenom posledica umora i da će vrlo brzo moći da nastavi sa treninzima. Marko Simonović je, nažalost, otpao sa spiska kandidata zbog povrede palca i šake šuterske, desne ruke. NJemu je stavljena longeta i teško je očekivati da bi nešto kasnija dijagnoza pokazala da selektor ipak može da računa na novu uzdanicu ruskog Zenita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari