Rastu šanse Nemanje Vidića: Novi momenti predsedničke trke u Fudbalskom savezu Srbije 1photo: Pedja Milosavljevic

Poslednjih dana otklonjena je još jedna administrativna brana Vidićeve kandidature. Bivši kapiten državnog tima postao je i zvanično član Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Zvanično, saznaje Sport klub, kao delegat Jedinstva sa Uba! Poslednje informacije s lica mesta skoro do poslednjeg bore skiciraju foto-robot budućeg predsednika FSS.

Imenovanje Nemanje Vidića u skupštinski saziv prvi je preduslov ozvaničenja predsedničke kandidature. Bivši reprezentativac naći će se na spisku 85 delegata i staviti do znanja da hoće u predsedničku kancelariju na Terazije 35. Ipak…

Činjenica da podrška stiže iz ubskog Jedinstva, prvoligaša sa posebnim autoritetom u domaćim fudbalskim okvirima, istovremeno, potvrdjuje da su Vidićeve šanse više nego dobre. Ubljani imaju naglešen uticaj u skupštinskom sazivu i svaki signal iz grada i Jedinstva ima specifičnu težinu.

Napokon, prvoligaš iz Tamnave uživa i ogromnu podršku Nemanje Matića, što automatski jača izborne šanse njegovog imenjaka, Vidića.

Prema saznanjima Sport kluba konačan korak u naporima Nemanje Vidića da preuzme glavnu ulogu u sistemu FSS, očekuje se oko Sretenja. Kako vreme odmiče, sve je izvesnije – Nemanja Vidić biće predsednik FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari