Razišli se Radonjić i PAO 1EPA-EFE/ABIR SULTAN

Košarkaški stručnjak i poznati klub definitivno dogovorili sporazumni raskid ugovora.

Grčki mediji su u toku dana tvrdili da je samo pitanje trenutka kada će Dejan Radonjić dobiti otkaz u Panatinaikosu, a večeras listom prenose da su dve strane izdetaljisale model razlaza.

To jest da se usaglasile oko prevremenog raskida ugovora, jer je crnogorski košarkaški stručnjak imao potpisanu saradnju do kraja ove sezone i za celu sledeću, uz zaradu od 1.200.000 evra.

Primera radi, SDNA kao vrlo blizak Panatinaikosu izveštava da će bivši strateg Crvene zvezde dobiti polovinu zarade za seoznu 2023/24. i, naravno, biti u potpunosti isplaćen za aktuelnu sezonu.

I to sve nakon nezadovoljavajućih rezultata pod vođstvom osvajača prvenstva Srbije, Kupa Radivoja Koraća i ABA lige sa crveno-belima prošle sezone, a poraz od Olimpijakosa je prelio čašu žuči.

Navijači grčkog velikana su ranije iskazivali nezadovoljstvo njegovim radom, čak je doživeo napad huligana, a poslednji neuspeh u Kupu Grčke učinio je da rukovodstvo kluba otpusti Crnogorca.

Trebalo je samo ubediti njega i njegovog menadžera da pristanu na manju sumu od iznosa zagarantovanog papirom potpisanim nakon njegovog transfera iz Beograda u Atinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari