Razočarana bokserka Nina Radovanović "preti" promenom reprezentacije 1 EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Sjajna bokserka najavila mogućnost radikalnog reza u karijeri.

Prošlog leta Nina Radovanović oduševljavala je Srbiju svojim srčanim borbama i pobedama na Olimpijskim igrama u Tokiju, a sada je naša bokserka dovedena u situaciju da razmišlja hoće li nastaviti da se pesniči za svoju državu ili kao članica nekog drugog nacionalnog tima.

„Juče sam primljena u kliniku Vizim zbog stresne situacije koju sam proživela. Obaveštena sam od strane OKS da ne učestvujem na Mediteranskim igrama. Trenirala sam do juče ujutru dok nisam primila saopštenje.

Jedinoj učesnici OI u Tokiju iz bokserskog sporta i prvoj u istoriji, peto mesto na OI, uskraćeno je pravo na takmičenje. Ko je odgovoran za ovo rešiće institucije. Verujem u svoju državu.

Predsednik države je pomogao da odem za Tokio, ali smatram da njegov posao nije da se bavi jednom Ninom. U slučaju da ne dođe do odgovornosti nadam se da će mi biti pružena pansa da se takmičim pod drugom zastavom, jer tretman kakav proživljavam ne mogu da prihvatim da se nastavi i u mom budićem ciklusu za OI Pariz 2024. godine“, objavila je danas revoltirana Radovanovićeva, a sada je na potezu Olimpijski komotet Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari