"Rekla sam agentu da me ništa drugo ne zanima": Dejana Stefanović nova fudbalerka iz Srbije u Engleskoj 1Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Čelsijeva prvotimka Jelena Čanković dobila poznato joj društvo na Ostrvu.

Dejana Stefanović postala je druga fudbalska reprezentativka Srbije koja je uhlebljenje našla u jednoj od četiri najjače profesionalne lige za žene u Evropi.

Ona je sa Brajtonom potpisala ugovor do leta 2024. godine, od sredine januara bi mogla da debituje za najjaču postavu ovog engleskog kluba.

 

„Ona je snažna igračica sredine tereba, veoma dobra u defanzivnim zadacima, ali takođe veoma dobro može da gradi igru. Takođe, fizički je veoma snažna što nam je svakako potrebno u veznom redu“, tako je 25-godišnju Kragujevčanku opisao  njen novi trener Jens Šuer.

Dejana igrana na sredini terena, a dobar deo karijere provela je Francuskoj i u Norveškoj, odakle je napravila ovaj transfer. Kao doskorašnja članica Valerenge.

„Čim sam čula da je Brajton zainteresovan, rekla sam agentu da me ništa drugo ne zanima, samo sam želela da sve protekne kako treba. Ja sam neko ko ima mentalitet pobednika, videćete koliko mi znači kada pobeđujem“, poručila je Stefanovićeva, putem klupskog sajta, navijačima Brajtona.

Pridruživši se tako Jeleni Čanković, koja je letos pojačala Čelsi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari