Rikelme: Mesi će se penzionisati u Barseloni 1Foto: EPA-EFE/ANDRE COELHO

Dolaskom letošnjim Lea mesija i ostankom Kilijana Mbapea PSŽ je stvorio savršen trio Mesi-Nejmar-Mbape projektovan da već ove sezone osvoji Ligu šampiona.
Pitanje je i da li će nakon takmičarske 2021/22 to i moći jer bi Mbape vrlo lako mogao da pređe u Real, a i ostanak Mesija u Parizu neće biti garantovan.
Sličnog je razmišljanja i Huan Roman Rikelme, čuveni argentinski fudbaler, trenutno na operativnoj funkciji u Boka Juniorsu.

Potpredsednik žuto-plavih decidiran je u tvrdnjama da PSŽ nikada neće osvojiti Ligu šampiona ako to ne bude učinio u maju naredne godine.

“ Nadam se da će Mesi i dalje uživati u Parizu. Ne znam da li je to čudno, ali svi smo uzbuđeni kada ga na terenu vidimo sa Mbapeom i Nejmarom. Ako Pari Sen Žermen sada ne osvoji Ligu šampiona, neće je ni osvojiti“, poručio je Huan Roman Rikelme, koji nema dilemu gde će Lionel Mesi završiti karijeru.

“ Siguran sam da će se Mesi penzionisati u Barseloni. Mislim da će sa Pari Sen Žermenom osvojiti Ligu šampiona, a zatim se vratiti u Barselonu da završi karijeru.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari