Roditelji dece koja treniraju u VK Partizan podržavaju inicijativu za promenama u klubu 1Foto: Pixabay/Matthias_Lemm

Roditelji dece koja treniraju u vaterpolo klubu Partizan podržali su danas inicijativu za promenama u tom klubu, kako bi njihova deca mogla da rade u normalnim uslovima, u najboljoj vaterpolo školi sveta.

„Roditelji dece koja treniraju u VK Partizan, trenutno na bazenu SRC Košutnjak, bezrezervno podržavaju saopštenje Udruženja igrača i trenera VK Partizan i daju podršku procesu promena koje za cilj imaju normalizaciju uslova za trening (topla voda na bazenu), redovne plate za trenere, održavanje Skupštine kluba i izbor legitimnog rukovodstva“, navodi se u saopštenju.

Nekadašnji vaterpolisti Partizana, ali i prvotimci i Udruženje trenera i igrača crno-belih, zahtevaju ostavku sadašnjeg rukovodstva i održavanje Skupštine kluba, kako bi se zaustavilo urušavanje Partizana.

„Samo roditelji i treneri znaju koliko napora i odricanja je bilo potrebno u prethodnih četiri, pet godina da naša deca ostanu na pravilnom putu razvoja uz trenere koji su sve vreme bili uz njih“, piše u saopštenju.

Kako se navodi, u periodu od 15. septembra prošle godine, do 18. avgusta ove godine, dečaci su na Banjici ukupno trenirali manje od četiri meseca, konstantno se seleći sa bazena na bazen.

„I u tim lošim uslovima treneri su uspevali da nađu način kako da naša deca svaki dan budu sve bolja, da istraju u teškim vremenima u kojima su nedeljno menjali po dva, tri bazena zato što nije bilo uslova za trening na našoj Banjici.

Ubeđeni smo da će takmičenja koja su upravo počela pokazati da je Partizanova vaterpolo škola najbolja na svetu upravo zahvaljujući trenerima koji ih treniraju i kojima ovim putem dajemo apsolutnu podršku“, navodi se u saopštenju roditelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari